De Star Wars Speeder Bike Quadcopter

Fans van Star Wars amuseren zich al een tijdje te pletter met de nieuwe drone technologie. Eindelijk is er ruimte voor real-time Dark Force en Imperial enactment van hun favoriete ruimteschepen.

Zo verschenen er ondermeer al beelden van de RC Tie Interceptor en de RC Millenium Falcon quadcopter die geen enkele fan onberoerd kon laten, en nu is er alweer een nieuwe opvolger: de Star Wars Imperial Speeder Bike!

FPV Star Wars Speeder Bike Quadcopter
De Imperial Speeder Bike quadcopter in volle vlucht

De micro-drone werd gemaakt door de ervaren RPA-piloot Adam Woodworth. Het creëren van dit staaltje vernuft heeft uiteindelijk wel enige voeten in de aarde gehad.

Het is een real-time quadcopter mét FPV die je meeneemt vanop de front-seat!

De Imperial Speeder Bike in volle vlucht
De Imperial Speeder Bike beelden in FPV

De micro-drone technologie was dan wel nieuw voor de ontwerper, vele stukken zijn eigenhanding gemaakt.  Dankzij een berg ervaring is het resultaat uitgedraaid op een wondermooi en erg overtuigend stukje vliegende kunst.

ehdikx5erietrnzbydjy
De prachtige uitvoering maakt de quad tot een kunstwerk

De video in First person view – vanuit het perspectief van de fighter dus – uiteraard met aangepast muziekje – kan je vinden op het youtube kanaal van de ontwerper:

Het volledige artikel van deze creatieveling – ingenieur bij Google en al jarenlang RC hobbyist- kan je lezen via deze website.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *